Våra vitvaror håller – Det lämnar vi fem års garanti på

Att köpa nya vitvaror är inte alltid så enkelt. Det är lätt att irra bort sig i en djungel av ställningstaganden om energiåtgång, bullernivå, centrifughastighet och vattenförbrukning när man ska välja vilken vitvara som ska få följa med hem. Hos ELON Richardsons finns all kunskap och erfarenhet du behöver för att du ska kunna göra ett tryggt köp. Våra experter hjälper dig att hitta den vara som passar bäst för dina behov.

Fem års garanti

Men det är inte bara vid själva köptillfället det ska kännas rätt. Den vitvara du väljer ska fungera som en pålitlig medhjälpare under flera år framöver, utan onödigt krångel. Därför är vi på ELON Richardsons glada att kunna erbjuda hela fem års garanti på utvalda vitvaror. På så sätt får du en extra trygghet i ditt köp och en bekräftelse på att den vitvara du köper kommer att hålla.

Garanti på utvalda vitvaror

ELON:s femårsgaranti omfattar utvalda produkter från kända varumärken som t.ex. Elvita, Asko, Cylinda, Siemens Extraklasse, Husqvarna, Grundig, Moccamaster med flera och samtliga fabrikat av luftvärmepumparna vi själva installerar . Håll utkik efter garantimärket på våra vitvaror och hushållsprodukter, eller kom gärna in till någon av våra butiker för att få veta mer om våra garantier och exakt vilka produkter som omfattas.

Våra produkter

I vårt breda sortiment av vitvaror och hushållsprodukter kan du välja bland starka kvalitetsmärken som tål alla vardagens prövningar, från Electrolux, Grundig, ASKO, Samsung, Bosch, Siemens Extraklasse, Miele, Elvita, Husqvarna med flera. Vi hjälper dig att välja rätt utifrån dina förutsättningar.