Richardsons
– ett begrepp grundat på erfarenhet sedan 1962

1962 började Karl-Uno Richardson sälja frysboxar för Levinbolagen i Klässbol. I dag 60 år senare finns vi på fyra orter i vackra Värmland – Karlstad, Arvika, Säffle och Grums. Sedan 2005 har vi även en egen serviceverkstad exklusivt för dig som kund. ELON Service AB har i dagsläget 10 st medarbetare som hjälper dig att reda ut frågetecken så väl som att ge din dammsugare, tvättmaskin, diskmaskin eller annan vitvara den service som behövs för att kunna ge dig ett fungerande hem i många år till framöver. Vi utför även installationer av professionella tvättstugor m.m.

Hämta köksinspiration i vår upplevelsebutik!

I september 2015 invigde vi vår upplevelsebutik på Bromsgatan 2 i Våxnäs i Karlstad (f.d.Barnens Hus). Här kan ni nu ta del av våra produkter in action i form av ett flertal olika utställningskök från Ballingslöv och Nordanro. Här finns massor med inspiration både för dig som går i tankar på ett helt nytt kök, men också för dig som letar efter den perfekta bänkskivan, belysningen eller den där vitvaran med rätt förutsättningar för just ditt hem. Vi har ett noga utvalt sortiment av produkter för hemmet och hjälper dig mer än gärna att välja rätt produkter som passar dina önskemål.

Richardsons – en del av ELON

Vad är egentligen skillnaden mellan Richardsons och ELON? Jo, vi på Richardsons ingår i den framgångsrika kedjan ELON som består av ca 350 butiker i hela landet. Vi är totalt cirka 45 medarbetare och tillsammans med vår VD Peter Samuelsson erbjuder vi dig kvalitetsprodukter i form av vitvaror, belysning, luftvärmepumpar, Husqvarna robotgräsklippare och kök från Ballingslöv samt Nordanro. Vi på Richardsons är prisvärda och ger Dig trygg service – inklusive reparation och installation – nära Dig ! Vår kunskap får du på köpet ! Titta gärna in på en kopp kaffe i någon av våra butiker så berättar vi mer om våra produkter och tjänster!
Välkomna!