Kök med stil och design

När det är dags för dig att köpa nytt kök finns såklart en uppsjö av alternativ att välja bland. För oss är det viktigaste att du hittar ett kök som du kommer att trivas i och som har en design som passar din stil.

Ett kök från Ballingslöv kan du anpassa helt efter eget tycke och smak för att skapa det där köket du alltid drömt om. I våra köksutställningar i Karlstad och Arvika finns flera varianter av:

  • luckor
  • lådor
  • bänkskivor
  • knoppar
  • handtag

Och mycket mer att välja bland. Skulle du känna dig lite osäker på vad som passar så kan du ta hjälp av våra duktiga köksdesigners för mätning och planering av ditt nästa kök.

Färdigmonterade kök från Ballingslöv

Vid montering av ett nytt kök är det oerhört viktigt att skåp och lådor har en bra passform för att undvika att köket blir snett eller att viktiga funktioner går förlorade. En anledning till att vi på ELON Richardsons valt att samarbeta med Ballingslöv är att de monterar färdigt stommarna redan i fabriken. På så sätt kan du undvika att köket blir skevt och får ett stadigt, stabilt och lättmonterat kök med perfekt passform, direkt vid leverans.

Behöver du hjälp med montering av ditt nya kök? Vi har köksmontörer i både Karlstad och Arvika som gärna kommer och hjälper dig med montering.

KOM IGÅNG Läs mer på ballingslov.se

Kök som garanterar kvalitet

När du byter till ett kök från Ballingslöv får du inte bara snygg design och kloka funktioner. Du gör dessutom en investering som höjer värdet på din bostad. Ditt nya kök ska vara hjärtat i ditt hem under många år framöver. Därför är det viktigt att det håller hög kvalitet och klarar det vardagliga slitaget.

Vi vet att ett kök från Ballingslöv håller länge. Därför känner vi oss trygga med att kunna lämna 20 års garanti på lådfunktioner och gångjärn i våra kök. Kom in till någon av våra köksutställningar i Arvika eller Karlstad för att titta närmare på Ballingslövs smidiga lösningar och höga kvalitet.