ELON Richardsons Arvika

Våra öppettider

Vardagar: 10.00-18.00
Lördagar: 10.00-14.00
Söndagar:  Stängt

 

 

 

 

 

 

Besöksadress :

Fallängsvägen 1
671 30 Arvika

Tel. 0570-15300

Richardsons i Arvika - vitvaror nära dig

VI KAN VITVAROR!

  • Få hjälp av kunnig personal
  • Brett urval
  • Långa garantier. Hela 5 år på delar av sortimentet!
  • Vi använder SVEA BANK och KLARNA som ett betalningsalternativ
  • Miljöcertifierad butik
  • Egna montörer som levererar, installerar och tar med dina gamla vitvaror i retur på ett miljövänligt sätt till låg kostnad
  • Egna servicetekniker exklusivt för våra kunder.

Förutom vitvaror finner du kompletta kök från Nordanro och Ballingslöv, luftvärmepumpar, gräsklippare Husqvarna Automower och stort sortiment av hushållsapparater hos oss.

Kom in och ta en kopp kaffe, så visar vi vårt breda sortiment!

Vår personal

Jeanette Pettersson

Butiksledare

0542021383

Maila mig

Hans Norling

Säljare

0570275204

Maila mig

Bertil Norén

Säljare

0702261222

Maila mig

Björn Carlsson

Köksdesigner

0703660009

Maila mig

Christer Amberntsson

Vitvaruinstallatör

0542021391

Maila mig

Viktor Amberntsson

Vitvaruinstallatör

0570275203

Maila mig

Du vet väl att elon.se är öppet dygnet runt?

BESTÄLL PÅ ELON.SE
three water

Betala med
Klarna på Elon.se

På Elon.se betalar du enkelt med smidiga Klarna Checkout. Vi accepterar köp med dessa kort: Visa och Mastercard via Klarna Checkout i kassan.

Betala vid köptillfället – kortbetalning via Klarna

Bilder över Richardsons Elon-butiker i Värmland

Välkommen till din Elon/ Richardsons butik i Arvika!

Elon Richardsons i Arvika är för dig som vill ha det enkelt, gillar trygghet, vill ha valmöjligheter och söker kvalitet till rätt pris. Vi har funnits sedan 1960-talet och det var hos oss som Richardsons butikerna startade. Ja, hela ELON kedjan startade här i Arvika, så här har vi fina anor.

Beställ kyl, frys, spis i Arvika

Anledningen till varför vi funnits så länge är att vi fortsatt ha fått förtroende från våra kunder, att vi alltid har rätt produkter och att hos oss hittar du alltid ett stort sortiment av såväl kök som värmepumpar, vitvaror som spis, ugn, kyl och frys, diskmaskin och/eller tvättmaskin.

Köp kaffebryggare & dammsugare i Arvika

I vårt sortiment i Arvika hittar du också små maskiner såsom kaffebryggare, kaffemaskiner kökstillbehör, rakapparater och dammsugare, personvård, hälsa, luftvård, värme samt belysning. Vi har helt enkelt det mesta du kan behöva när det kommer till apparater och tillbehör för ditt hem.

Hos oss i Arvika hittar du produkter från kända varumärken som Siemens, Grundig, Cylinda, Bosch Miele Electrolux, Husqvarna och Samsung med flera.

Köp kök i Arvika

Våra kök är från välkända Ballingslöv, närproducerade kvalitetskök sedan 1924. Det är kök att trivas i och i sortimentet hittar du supersnygga modeller i lantlig, klassisk eller modern stil. Givetvis kan du få ditt Ballingslövskök i den färg du vill, oavsett om du vill ha det senaste eller vill hålla dig till mer traditionell stil.

Vi hjälper dig att designa ditt drömkök via ett kostnadsfritt köksmöte. Alla Ballingslövs kök är Svanen-märkta så på köpet gör du ett bra miljöval.

Är du osäker på vad du ska välja?
Fråga oss om råd!

Kontakt

Värmepump från Daikin

Vi är återförsäljare av Daikin värmepumpar som enligt vårt tycke är det bästa som marknaden har att erbjuda inom luftburen värme.

Daikins luft/luft värmepumpar använder utomhusluften som är en förnyelsebar energikälla för att värma och kyla ditt hem effektivt, miljövänligt och på ett säkert sätt och på köpet får du ett bättre inomhusklimat.

Beställ på nätet eller i butik

Handla tryggt online eller i butik. Det vi inte har hemma finns i vårt stora centrallager, och därifrån kan vi oftast garantera leverans inom tre dagar.

Hemleverans & installation

Behöver du hjälp med hemleverans och installation av tunga varor kan vi ordna det med. Vi kan också ta emot och forsla bort dina utbytta vitvaror och maskiner. Säg till i kassan så hjälper vi dig att boka detta.

Hos oss kan du lita på att du köper kvalitet till bra pris med stor trygghet.
Vi har kunnig personal i Arvika som gärna hjälper dig att hitta rätt bland vårt stora utbud.

Välkommen på ett besök i butiken!